Aktuális

vakacio-01-1024x576-1

NYÁRI ÜGYELET

SZERDAI NAPOKON

9:00 – 13:00 ÓRÁIG


 

meghivo

Az Oktatási Hivatal Bázisintézménye lett az Implom


Bemutató testnevelés órát tartottak az Implomban


Tájékoztatás a diákigazolvány igénylésekkel kapcsolatos tudnivalókról

A köznevelési intézményekben bevezetett digitális munkarend értelmében a diákok nem látogatják az oktatási intézményeket.

A fentiekre tekintettel elképzelhető, hogy a diákigazolvány igénylések benyújtása sem tud megtörténni, illetve a tanulók nem tudnak papír alapú, pecséttel, aláírással ellátott igazolásokat kapni.

Az Oktatási Hivatal az alábbi intézkedéseket kérte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (a továbbiakban: ITM) Közlekedési Szolgáltatások Főosztályától

  • a 2019/2020. tanév I. féléves matricájával érvényesített diákigazolványokat is fogadják el a közlekedési szolgáltatók március 31. napja után (ez az intézkedés a felsőoktatási intézményeket érinti),
  • az eredeti aláírást és pecsétet nem tartalmazó igazolásokat is fogadják el a közlekedési szolgálatók.

Az ITM arról tájékoztatta hivatalunkat (Oktatási Hivatal), hogy az intézkedéseket elrendelte, így az intézmények bezárásából fakadóan a jogosultak nem szenvednek hátrányt a közlekedési kedvezmények igénybevétele során.

Amennyiben szükséges, akkor kérésre az OKTIG rendszerből a megfelelő adattartalommal előállított igazolásokat a tanulók részére elektronikus úton (szkennelve) eljuttatjuk.


Tájékoztató a gyermekek személyi igazolványával kapcsolatban


Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a KRÉTA rendszerben létre lett hozva az eÜgyintézési modul, mely a pedagógus – szülő közötti kapcsolattartás új formájaként segíti az iskolai ügyek intézését.

A rendszer bevezetésével kapcsolatban további információkat találnak az alábbi linken:

http://kk.gov.hu/download/a/cd/52000/KAFFEE%20projekt%20t%C3%A1j%C3%A9koztat%C3%B3%20kiadv%C3%A1ny.pdf