Aktuális

munkarend

 

A tanév végéig marad a digitális munkarend


Pályázati kiírás tagintézmény-vezető beosztás ellátására

5tagintvez_allas

Új és régi növendékek beiratkozása a 2020-2021-es tanévre a Gyulai Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolába

Tájékoztató

muveszeti_plakat


Az Oktatási Hivatal Bázisintézménye lett az Implom


Bemutató testnevelés órát tartottak az Implomban


Tisztelt Szülők!

Az iskolapszichológus ajánlja figyelmükbe a Pagony Kiadó ingyen letölthető kiadványát, amely rendkívül hasznos segítség a 4-10 éves gyermekek számára a vírussal kapcsolatos kérdések megválaszolásában!

https://www.pagony.hu/cikkek/minden-amit-a-koronavirusrol-el-kell-meselned-a-gyerekeknek-fb?fbclid=IwAR02rWOtgcdbxiqn2wnHGi25mN3qosuygvXkQhBocxbqnjQl892tKscFyVw


TÁJÉKOZTATÓ A 2020. MÁRCIUS 16-TÓL ÉRVÉNYES ÚJ MUNKARENDRŐL

Aktuális dokumentumok

Digitális munkarend

Szabályozás a nevelés-oktatás tantermen kívüli, digitális munkarendre vonatkozóan

Útmutató a tantermen kívüli, digitális munkarendben való részvétel során megvalósuló adatkezeléshez

Tájékoztató a tantermen kívüli, digitális munkarendben való részvétel során megvalósuló adatkezelésről


Tisztelt Szülők!

Iskolánk telefonos ügyelet tart munkanapokon 08,00-15,30-ig a 06-66/560-140-es telefonszámon.

Gyermeke iskolai felszerelése márc. 16-án (hétfőn) 15- 18 óráig átvehető az iskola földszinti aulájában, az épület a Rendőrség felőli barna kapun keresztül közelíthető meg.


Tájékoztatás a diákigazolvány igénylésekkel kapcsolatos tudnivalókról

A köznevelési intézményekben bevezetett digitális munkarend értelmében a diákok nem látogatják az oktatási intézményeket.

A fentiekre tekintettel elképzelhető, hogy a diákigazolvány igénylések benyújtása sem tud megtörténni, illetve a tanulók nem tudnak papír alapú, pecséttel, aláírással ellátott igazolásokat kapni.

Az Oktatási Hivatal az alábbi intézkedéseket kérte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (a továbbiakban: ITM) Közlekedési Szolgáltatások Főosztályától

  • a 2019/2020. tanév I. féléves matricájával érvényesített diákigazolványokat is fogadják el a közlekedési szolgáltatók március 31. napja után (ez az intézkedés a felsőoktatási intézményeket érinti),
  • az eredeti aláírást és pecsétet nem tartalmazó igazolásokat is fogadják el a közlekedési szolgálatók.

Az ITM arról tájékoztatta hivatalunkat (Oktatási Hivatal), hogy az intézkedéseket elrendelte, így az intézmények bezárásából fakadóan a jogosultak nem szenvednek hátrányt a közlekedési kedvezmények igénybevétele során.

Amennyiben szükséges, akkor kérésre az OKTIG rendszerből a megfelelő adattartalommal előállított igazolásokat a tanulók részére elektronikus úton (szkennelve) eljuttatjuk.


Tisztelt Szülők!

A Gyulakonyha Kft ügyvezetőjével folytatott egyeztetés alapján az alábbiakról tájékoztatom Önöket. 2020. március 16-ától az új munkarend életbelépésével összhangban az iskolában étkezési lehetőség nincs. A már kifizetett ebédek árát a MENZA rendszer jóváírja.

Azoknak a gyerekeknek, akiknek a nyári szünetben már ismert módon ingyenes étkezést biztosítanak, a Gyulakonyha lakóhelyükre szállítja az ebédet.

Aki szeretne ebédet rendelni, azt a Gyulakonyha Kft-nél teheti meg (5700 Gyula, Szt. István u. 29/1, tel: 06-66-560-391).

Gyula, 2020. március 15.

Kertes Gabriella

intézményvezető


Tisztelt Szülők!

A Kormány által létrehozott Operatív törzs elrendelése alapján a Gyulai Rendőrkapitányság és Iskolánk az alábbi tájékoztatást teszi közzé (2020. március 12. 12:12):

Eljárásrend

Mit kell tudni a koronavírusról?

who_a_fertotlenito_kezmosas_menete-page-001


KORONAVÍRUS KÖZLEMÉNY


Tájékoztató a gyermekek személyi igazolványával kapcsolatban


Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a KRÉTA rendszerben létre lett hozva az eÜgyintézési modul, mely a pedagógus – szülő közötti kapcsolattartás új formájaként segíti az iskolai ügyek intézését.

A rendszer bevezetésével kapcsolatban további információkat találnak az alábbi linken:

http://kk.gov.hu/download/a/cd/52000/KAFFEE%20projekt%20t%C3%A1j%C3%A9koztat%C3%B3%20kiadv%C3%A1ny.pdf